Vennligst orienter om deres allergier og preferanser/ønsker i kommentarfeltet.

Du vil motta en bekreftelse fra oss etter at reservasjonen har gått gjennom for at denne skal være gyldig. NB! Sjekk spam.
Ønsker du å bestille bord for et større selskap?


Vi har 3 ulike chambre separee hvor man kan sitte som lukket selskap.

Chambre Separee 1 kan ta 10-12 gjester, Chambree Separee 2 ka ta 18 – 24 gjester, og Chambre Separee 3 kan ta mellom 40 – 60 gjester.

Avhengig av hvor mange dere er har vi også flere langbord alternativ:
På et samlet langbord har vi plass til opp til 26 gjester. Over dette må vi plassere dere på bord-rekker ved siden av hverandre.

For oss er det viktig at dere som gruppe får maten samtidig og kan nyte denne i fellesskap. Derfor er det slik ved reservsjon på 9 eller flere gjester må dere velge mellom 3 ulike alternativ til meny:

ALTERNATIV 1

Lukket selskap/Chambre Separee (695kr per person)


Et av de mest populære alternativene for store grupper som vil sitte for seg selv. Vi holder av en egen del for dere i restauranten, og passer for grupper opptil 12, 24 og 50 gjester. Her får dere mat servert mat i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 2

Tasting meny (9-70 gjester, 595kr per person)Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 3

Tasting meny uten dessert (9-19 gjester, 555kr per person)


Her får dere mat servert i to runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden.For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 4

Liten tasting meny (9-10 gjester, 495kr per person)Her får dere mat servert i 3 runder, først en streefood rett, deretter en curry rett med naan og til slutt følger dessert.For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.