VG

En saftig, sprø, syrlig og sterk fest av en «burger». Mektig, herlig og passe spicy. Løp og kjøp!

DAGSAVISEN

Der Peppern Gror er en gjenganger på Øya. De har to serveringssteder i år. På Matområdet serverer de klassikerne butter chicken og butter paneer – og naan.

DAGBLADET

Her er en herlig miks av smaker og teksturer, det er rett og slett en premiesnacks du bør smake.

matprat

Som barn løp han inn og ut av familiens indiske restaurant i Oslo og falt pladask for bransjen. Det var noe med tempoet, stemningen og driven.

anmeldelse av vg

Der Peppern Gror er testens klare vinner. Frityrretten palak patta chaat var her knasende sprø, og ingrediensene fremstod distinkt.

GODT

En litt uventet kulturkrasj har funnet sted i Oslos restaurantverden. Frankofile Eyvind Hellstrøm (71) lager indisk mat.

Anmeldelse av aftenposten

Dette er den beste kyllingen jeg har fått på indisk restaurant her i Oslo.

Dagsavisen

Bare et lite nanbrød-kast fra Rådhuset har en etterkommer etter 1970-tallets arbeidsinnvandrere tatt indiske mattradisjoner inn i en ny tid.

Aftenposten

Der peppern gror er blitt et populært spisested. Det er lett å skjønne hvorfor.

NORDSTRAND BLAD

Enkel og tradisjonell mat er nøkkelen for Samir og gjengen bak Der Peppern Gror. Derfor inviterer han moren inn på kjøkkenet en gang i uken

tv 2

Samir viser frem krydder og ingredienser som tradisjonelt inngår i Tikka Masala.

Vinbladet

Samir og Sunita Sharma viser deg en ukjent side av det indiske kjøkkenet.

Vinmonopolet

Sterkt krydret mat er ikke alltid like lett å velge drikke til. Blir drikken for spinkel og lett, forsvinner den helt bak maten.

Gourmet

For å forstå mer av krydderets verden, blir det naturlig å vende nesa mot ti de mer eksotiske delene av kloden.

Godt

Selv om du finner Butter Chicken og Tikka Masala på menyen, er ikke Der peppern gror helt som andre indiske restauranter.

AVISA OSLO

Med over 50 ansatte og en omsetning på mer enn 20 millioner de siste tre årene, har restauranten etablert seg som én av de store i Oslo sentrum.

Bogstadveien

Det kom 47 paller med interiørartikler fra India her om dagen, så vi har en del vi skal få på plass før vi åpner seinere i juni. 

VG

På restauranten «Der Pepperen Gror», som Sharma driver, er gjestene så nært Oslo rådhus en kan komme uten faktisk å spise i selve rådhuset.

Dagbladet

Der peppern gror er en moderne indisk restaurant i hjertet av Oslo. Robinson og Fredag gir mye ros og litt pepper.

AFTENPOSTEN

Hele 21 spisesteder serverer mat på årets Øyafestival. Hvem har den beste? Våre to anmeldere har testet alle sammen!